Hvordan registrere resultater

For å kunne legge inn resultat, må man logge inn på resultatsiden. Grunnen til dette er at man bare skal kunne oppdatere egne kamper. Når man gjør en oppdatering på en kamp, vil motstanderen få en e-post for å bekrefte resultatet. Resultatet vises i tabellen selv om resultatet ikke er bekreftet,

Finn dine kamper

Nettsiden inneholder kamper fra 2014. For å finne dine kamper kan du trykke på  Turneringer øverst på resultatsiden. Her vises både aktive sesonger/turneringer (røde bokser) og tidligere sesonger (markert med grå bokser). For å se dine nåværende kamper og kunne registrere resultat, må du velge en aktiv sesong/turnering.

Når du, etter å ha valgt turnering/sesong, trykker på kampoppsett- eller tabell-linken så vises dette for den sesongen som er valgt.

Innlogging

For å få bruker til resultatsiden, ta kontakt med leder i OACK, eller Rune Waage. Din e-post benyttes som brukernavn. Du vil motta en pin-kode for pålogging når brukeren din er klar.

 1. Gå til https://oack.no/serie/
 2. Trykk «Logg inn» øverst på siden.
 3. Fyll inn brukernavn (e-postadresse) og pin-koden din.

Registrere kampresultat

 1. Logg inn på siden
 2. Trykk på linken «Registrer kampresultat».
 3. Trykk på det blå ikonet bak kampen din. Denne vises kun for dine kamper der kampdato har passert.
 4. Du kommer da til en egen side hvor resultatet skrives inn. Selve resultatet kan endres frem til det er blitt bekreftet av motstanderlaget.

Oppdater lag med flere kontaktadresser

 1. Logg inn på siden
 2. Trykk på linken «Oppdater lag».
 3. På denne siden kan man endre, eller legge inn flere e-post adresser. Det er disse adressene det sendes e-post til for å bekrefte kampresultat og flytting av kamper. Om det legges til to, eller flere, adresser må disse e-postadressene skilles med semikolon ;

Endre kontaktperson for laget, legge til lagbilde etc.

 1. Logg inn på siden
 2. Fra kampoppsettet eller tabellen, trykk på lagnavnet ditt.
 3. Her kan du gjøre følgende:
  1. Laste opp lagbilde
  2. Markere hvem som er lagets skip
  3. Markere hvem som er kontaktperson(er) for laget. Telefon og e-post vises kun for personer som er markert som kontaktperson.
  4. Angi hvilken posisjon en spiller har

Flytting av kamp

Av praktiske årsaker er dette er foreløpig kun tilgjengelig for adminstratorer.

 1. Laget som må flytte kamp avtal tid og sted med motstanderlaget. En oversikt over tilgjengelige baner og tid finnes her: https://oack.no/serie/ledige_baner.php
 2. Send E-post til Ludvig, Elin eller Rune med ønsket tidspunkt og sted. Ha gjerne motstanderlaget på kopi på e-posten.
 3. For administrator, Logg inn på siden
 4. Trykk på linken «Registrer kampresultat».
 5. Trykk på det blå ikonet med hvit pil bak kampen du vil flytte.
 6. På neste side velger du hall og tidspunkt som avtalt med lagene.
 7. En e-post blir sendt til motstanderlaget der det bes om bekreftelse på at kampen skal flyttes. Dette skjer ikke dersom en administrator flytter kamp.

Rapportering av feil og endringsønsker

Dersom du oppdager feil eller mangler på resultatsiden, kontakt Rune Waage på e-post rune.waage@gmail.com. Har du forslag til forbedret funksjonalitet så si gjerne fra om det også. Forhåpentligvis skal det komme flere funksjoner gjennom sesongen.